NWS enquĂȘte

Gepubliceerd op 12-09-2018 at 11:02

De enquĂȘte voor het NWS-onderzoek staat online!

NWS zet zich actief in voor de belangenbehartiging van Nederlandse studenten in het buitenland. NWS onderhoudt daarom goede contacten met de politiek, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, instellingen zoals DUO en Nuffic en andere studentenorganistaties zoals de LSVB en ISO. NWS is altijd op zoek naar feedback van studenten en verwerkt deze in een tweejaarlijks onderzoek dat geleid wordt door het bestuurslid Belangenbehartiging.

Het NWS-onderzoekteam 2018 is hard bezig en heeft ook jouw input daarvoor nodig! Zit je in het buitenland voor een studie, of heb je er recentelijk gezeten? Als vertegenwoordigers van de Nederlandse student in het buitenland willen wij samen met jou kijken naar de positieve maar ook negatieve kanten hiervan. Of het nou gaat over het vertalen van cijferlijsten, contact met Nederlandse instanties Ăłf andere lastige ervaringen: deel ze met ons zodat we er wat aan kunnen veranderen!

Je kunt de enquĂȘte hier vinden. Hartelijk bedankt alvast voor het invullen!

Voor vragen of opmerkingen over het onderzoek mag je altijd contact opnemen met belangenbehartiging@wereldwijdestudenten.nl