Dutch Departure Drinks 2018 – Meld je nu aan!

Gepubliceerd op 03-08-2018 at 13:00

Op vrijdagavond 24 augustus organiseert Nederlandse Wereldwijde Studenten (NWS) de Dutch Departure Drinks in de prachtige Botanische Tuin Zuidas, te Amsterdam. Of je nou net gaat, net terug bent of het internationale studentenleven al een tijdje achter je gelaten hebt: iedereen is welkom!

Schrijf je voor 15 augustus gratis in op http://bit.ly/NWS-DDD2018 ! *

NWS is een stichting die zich bezighoudt met het verbinden, voorlichten en vertegenwoordigen van Nederlanders die een volledige studie in het buitenland (willen) volgen of dit in het verleden gedaan hebben. De Dutch Departure Drinks is een gezellige borrel op een mooie locatie om NWS’ers te ontmoeten, voordat iedereen binnenkort (weer) naar plekken over de hele wereld vertrekt. Een unieke kans om onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit te wisselen! Daarnaast zal een interessante spreker een speech geven.

Op dit evenement vindt ook de officiële bestuurswissel van NWS plaats. Kom dus langs om het nieuwe bestuursjaar van NWS in te luiden!

Datum: vrijdag 24 augustus, 19:00-22:00u
Locatie: Botanische Tuin Zuidas

Adres: Van der Boechorststraat 8, 1081 BT Amsterdam
De Botanische Tuin Zuidas ligt in Buitenveldert, tussen de Vrije Universiteit en het VUmc. De locatie is goed bereikbaar vanaf Station Zuid in Amsterdam (15 minuten lopen) of via het openbaar vervoer vanaf andere stations in Amsterdam (zie de website voor meer informatie)

*Let wel, je moet lid zijn van NWS om deel te nemen aan dit evenement. Inschrijven bij NWS is gratis en mogelijk via deze link.