Vlogmaand & webinar: Studeren in het buitenland. Hoe regel je dat?

Heel februari zal in het thema staan van studeren in het buitenland. Samen met WilWeg organiseert NWS een vlogmaand en webinar.

In februari plaatsen we op onze sociale media elke week vlogs van studenten uit alle uithoeken van de wereld. Zo krijg jij een uniek kijkje in het dagelijkse leven van een Nederlandse student in het buitenland!

Afsluitend aan de vlogmaand organiseren we op donderdag 1 maart de NWS & WilWeg webinar “Studeren in het buitenland. Hoe regel je dat?”. In deze webinar vertellen we welke voorbereidingen je moet treffen, wat je moet regelen om je studiefinanciering mee te nemen, aan welke verzekeringen je moet denken en wanneer je je moet uitschrijven bij de gemeente. Daarnaast geven we nog slimme tips waar je niet eerder aan gedacht had.

Meld je nu aan om de webinar bij te wonen!

 

Bekijk hier de vlogs:

Bekijk voor meer ervaringen ook onze NWS-blogs !