WilWeg Webinar over financiƫn

Gepubliceerd op 06-11-2017 at 17:34

Hoe betaal je een studie of stage in het buitenland? Deze vraag wordt regelmatig gesteld door studenten, ouders en instellingen. Om deze vraag te beantwoorden, organiseert WilWeg een webinar over financiƫn.

ā€œTijdens deze eerste WilWeg webinar geven we informatie over het financieren van een buitenlandperiode. Voor veel studenten is geld namelijk een drempel. Met deze webinar hopen we de drempel te verlagen. We laten zien dat het financieren van een uitwisseling goed te doen is door ervaren studenten aan het woord te laten die al naar het buitenland zijn geweest. Zij vertellen hoe zij hun buitenlanduitwisseling of stage hebben betaald. En hoeveel het nou Ć©cht kostte.ā€ zegt Siu LiĆ«n Tjoa die namens WilWeg dit webinar organiseert.

Nuffic wil met de Wilweg campagne laten zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om een studie of stage in het buitenland te doen. Met WilWeg kunnen studenten de eerste stappen zetten naar een onvergetelijke buitenlandervaring.

Meld je aan voor de WilWeg Webinar

Donderdag 16 november,Ā 17.00 ā€“ 18.00

Sprekers

Stuur je vraag van tevoren in!Ā Tijdens de webinar kan je je vragen stellen. Lukt het niet om de webinar live te zien? Stuur dan je vraag van tevoren in door een bericht te sturen via Facebook of wilweg@nuffic.nl.