Kom naar de NWS-dag op 20 december 2017!

De NWS-dag is het jaarlijkse gratis netwerk- en carrière-evenement van NWS. Op het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) komen NWS’ers uit de hele wereld samen om mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook zijn er Nederlandse werkgevers aanwezig voor het geven van workshops, en maatschappelijke partners waar NWS mee samen werkt om studeren in het buitenland toegankelijker te maken.

Het volledige programma wordt zo snel mogelijk bevestigd, dus houd de website in de gaten! Wat we nu al weten: The Boston Consulting Group en drie andere bedrijven/NGO’s komen workshops geven! Daarnaast hebben we een interessante paneldiscussie voor jullie gepland rondom het thema de-globalisering en opkomend nationalisme, en wat voor impact dat heeft voor de internationalisering van het onderwijs. De volgende sprekers zijn bevestigd:

  • Theo Hooghiemstra, directeur Nuffic
  • Jochem Wiers, Ministerie Buitenlandse Zaken
  • Jan Anthonie Bruijn, lid Eerste Kamer & NWS Commitée van Aanbeveling

Meld je gratis aan voor de NWS-dag via het nieuwe ledenbestand of vul je details in via deze link!

Klik hier voor een impressie van de NWS-dag van vorig jaar.