Onderzoeksteam 2014/2015

GEZOCHT: Onderzoeksteam NWS Onderzoek 2018

Sinds de oprichting van NWS in 2007 zijn er meerdere NWS-onderzoeken gepubliceerd. De tweejaarlijkse onderzoeken die NWS uitvoert zijn van cruciaal belang om een beeld te krijgen van de Nederlandse student in het buitenland. Voor het volgende NWS onderzoek zijn we op zoek naar een enthousiast en gekwalificeerd onderzoeksteam.

Denk je een geschikte kandidaat te zijn voor het onderzoeksteam? Ben je enthousiast over NWS en heb je ervaring met onderzoek? Solliciteer so snel mogelijk door je CV en korte motivatie te sturen naar belangenbehartiging@wereldwijdestudenten.nl. Wat praktische informatie:

  • Het NWS onderzoek zal lopen van oktober 2017 tot december 2018
  • De werkdruk voor het opzetten en uitvoeren van het onderzoek is +/- 5 uur/week
  • Het onderzoeksteam zal veel vrijheid en flexibiliteit hebben in de exacte invulling van het onderzoek, in samenwerking met NWS bestuurslid Belangenbehartiging (Chiara Kessler)
  • Het is een leuke en leerzame ervaring, die je de kans geeft om op creatieve wijze betrokken te zijn bij Nederlands Wereldwijde Studenten.
 

Meer informatie over de voorgaande NWS onderzoeken kun je vinden op de website.

Hoewel het onderzoek op vrijwillige basis plaatsvindt, zullen NWS-Onderzoekers gepast gecompenseerd worden voor hun tijd en energie.