Nieuwe NWS-clubs in Marseille en Washington

Washington

Het NWS-netwerk is uitgebreid met de onlangs opgerichte NWS-clubs in Marseille en Washington. Op 7 november vond de eerste activiteit in Marseille plaats, een etentje voor Nederlandse studenten in Zuid-Frankrijk, wat een geslaagde avond werd.

NWS heeft actieve clubs in Oxford, Cambridge, York, Warwick, Bournemouth, Manchester, Edinburgh, Londen en de nieuwe aanwinsten Marseille en Washington. Hier worden onder andere lezingen en borrels georganiseerd.

Wil jij een NWS-club oprichten of ben je bij een Nederlandse club in het buitenland die nog geen deel uitmaakt van NWS? Lijkt het je leuk met meer Nederlanders in je stad in contact te komen of ben je benieuwd waar en wanneer je lokale NWS-club activiteiten organiseert? Mail naar Menno van der Ven, bestuurslid clubs: clubs@wereldwijdestudenten.nl.