VSBfonds beurzen weer open voor inschrijving!

Gepubliceerd op 08-09-2013 at 20:41

Belangrijk nieuws voor iedereen die na 1 juli 2014 in het buitenland wilt gaan studeren; je kan je weer aanmelden voor de VSBfonds beurs. Dit kan tot uiterlijk 1 maart 2014, daarna vindt de selectie plaats. De hoogte van de beurs kan maximaal oplopen tot € 10.000,-. De hoogte van de beurs die wordt geschonken in uiteindelijk afhankelijk van je studieplan en begroting.

Meer informatie over de beurzen en aanmelden kan je vinden op de website van het VSB. In 2012 werden maar liefst 163 studenten gelukkig gemaakt met een beurs van het VSBfonds. Deze studenten gingen naar 23 verschillende landen. In vergelijking met 2011 werd er dan ook een groter budget uitgetrokken voor de beurzen.

Over de afgelopen jaren hebben steeds meer studenten gebruik kunnen maken van de beurzen aangeboden het VSB, ondanks de crisis en bezuinigingen van het onderwijs. Wat natuurlijk een positieve ontwikkeling is. Om voor een beurs in aanmerking te komen moet je wel aan bepaalde eisen voldoen; dus kijk snel welke voorwaarden dat zijn!