Londen: lezing Boris van der Ham

In samenwerking met Politiek Café Londen organiseert D66 op dinsdag 23 oktober een bijeenkomst met Boris van der Ham in George IV in Londen.

Tijdens de borrel vertelt Boris van der Ham over de meest recente politieke ontwikkelingen in Nederland. Hij was tot 12 september kamerlid voor D66, maar besloot na 10 jaar voor een poosje een ‘politiek sabatical’ te nemen, ‘een frisse neus’ te halen. In zijn nieuwe, onafhankelijke rol zal hij zowel reflecteren op de toekomst van het nieuwe kabinet, maar ook op de kansen en gevaren voor de oppositie.

Tevens vertelt Boris over zijn onlangs verschenen boek ‘De Vrije Moraal’ waarin Boris de verrassende, schokkende en geestige ontstaansgeschiedenis en actualiteit van zeden en drugs in Nederland onder de loep neemt.. en haar positie in het buitenland. Voor aanhangers van diverse politieke stromingen zeer interessant!

  • Wanneer: Dinsdag 23 oktober; 18:30 deur open, 19:00 start
  • Waar: De bovenverdieping van George IV, 28 Portugal Street, City of Westminster, WC2A 2 – http://goo.gl/maps/UDMQc
  • Wie: Iedereen is welkom, de avond zal in het Nederlands worden gehouden.