Buitenlandbeurs – 24 & 25 november 2017 (Jaarbeurs Utrecht)

Gepubliceerd op 30-08-2017 at 16:46

NWS staat ook dit jaar weer op de Buitenlandbeurs! NWS bestuursleden en vrijwilligers zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden, en er zullen presentaties van NWS’ers gehouden worden over studeren in o.a. het VK, de VS, Scandinavië en Azië. Niet te missen voor toekomstige buitenlandse studenten.

Laat jezelf informeren en inspireren door organisaties en instellingen met een groot aanbod aan studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school years en taalcursussen in het buitenland? Een bezoek aan De BuitenlandBeurs biedt de ideale gelegenheid om hen te ontmoeten. Kom meer te weten over de mogelijkheden van een avontuur in het buitenland op 24 & 25 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Ruim 110 deelnemers van over de hele wereld, waaronder veel toonaangevende hogescholen en universiteiten, kunnen jou alles vertellen over je droombestemming. De (voorlopige) deelnemerslijst staat online en wordt wekelijks aangevuld. Neem een kijkje en zie welke organisaties jij tijdens de beurs zeker niet wilt missen.

Heb jij jouw plan om naar het buitenland te gaan al helemaal uitgestippeld of heb je nog steeds geen idee hoe je het aan wil pakken? Wil je een deel van je studie in het buitenland volgen óf een complete studie of neem je een tussenjaar en ga je op taalreis of high school year? Of misschien is vrijwilligerswerk juist wel wat voor jou?

Je ontdekt het allemaal tijdens De BuitenlandBeurs. Ga in gesprek met studenten die je voorgingen of breng een bezoek aan de inspirerende sessies.

Bezoek voor meer informatie deze website

 

Lijkt het je leuk om mee te helpen? Stuur een e-mailtje naar ons Bestuurslid Voorlichting via voorlichting@wereldwijdestudenten.nl – we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers!