Nieuw NWS-bestuur in aantocht

Nu een lang schooljaar ten einde is gekomen, is het ook weer tijd voor een nieuw NWS-bestuur. Tot dusverre is alleen nog een nieuwe voorzitter gekozen; Louis Hendrix. Louis stelt zich hieronder kort voor en zal de komende weken zijn bestuur gaan samenstellen uit de sollicitanten die zich hebben aangemeld. Positief nieuws is dat we veel aanmeldingen hebben binnengekregen dit jaar en de interesse in NWS groter is dan ooit!

Even voorstellen: Louis Hendrix; NWS voorzitter 2014/2015

Mijn naam is Louis Hendrix en ik ben aankomend jaar voorzitter van Nederlandse Wereldwijde Studenten. Ik ben geboren en getogen in Helmond-Brouwhuis, maar woon, werk en studeer sinds 2009 in het buitenland. Ik ben sinds dat jaar ook in contact met NWS omdat ik toen begonnen ben aan mijn studie in de Verenigde Staten. Ik heb aan Macalester College (te Saint Paul, Minnesota) mijn Bachelor behaald in de richtingen Internationale Studies, Taalwetenschappen en Japanologie. De afgelopen jaren heb ik meerdere keren in Japan en in Duitsland gewoond en momenteel werk ik in Leipzig. Op dit moment moet ik nog beslissen wat ik volgend jaar ga doen, maar één ding is zeker en dat is dat ik NWS een succesvol jaar moet gaan bezorgen!