NWS-clubs actief in Oktober!

NWS-clubs actief in Oktober!

Oktober is altijd een drukke maand voor NWS-clubs. Nu alle studenten weer zijn begonnen met hun studie betekend het ook dat er weer borrels georganiseerd kunnen worden. We zijn ook blij om bekend te maken dat veel clubs weer actief zijn dit schooljaar. Onder andere Londen, Cambridge, Oxford en Edinburgh hadden de afgelopen weken een bijeenkomst gehouden en waren allen druk bezocht!

Bij de borrel in Oxford waren enkele leden van het bestuur aanwezig en zij zagen met veel plezier het enthousiasme van onze leden. Er werd veel interesse getoond in bestuursposten voor volgend jaar, want het is natuurlijk nooit vroeg genoeg om rekening met de toekomst te houden. Hierbij willen wij dus ook het lokale bestuur van Oxford, en natuurlijk alle andere besturen van lokale clubs, voor het organiseren van deze leuke evenementen!

In Edinburgh zijn er dit jaar reeds drie events georganiseerd: de jaarlijkse kennismakingsborrel vroeg in September, een pub golf door de stad (thema: Holland, zie foto’s) en nog een social bij de Reverie met een rondleiding in de lokale bierbrouwerij. De opkomst is altijd uitstekend en het is elke keer weer gezellig. We kijken er naar uit om nog meer leuke avonden te organiseren en nog meer Nederlanders erbij te betrekken!

Untitled