Nieuwe bestuur stelt zich voor (2)

Jesse Groenewegen – Beurzen

Mijn naam is Jesse Groenewegen en ik doe momenteel M.Phil in Economics aan de Universiteit van Oxford. Hiervoor heb ik mijn bachelor gehaald aan het University College Utrecht en weer daarvoor (direct na de middelbare school) heb ik een jaar in Amerika gestudeerd via het Fulbright Center. Dit jaar ga ik onderzoeken of NWS een eigen beurs voor studenten in het buitenland kan opzetten. Mede door de opheffing van de Huygensbeurs is de financiele haalbaarheid van een studie in het buitenland voor gemotiveerde Nederlandse studenten fors ingeperkt. Ik hoop dit jaar stappen te kunnen zetten om daar wat aan te doen. E-mail: beurzen@wereldwijdestudenten.nl

jesse

Lisa Geurts – Coördinator NWS-clubs
Als Club-Coördinator zal ik het komende jaar de lokale clubs helpen hun doelstellingen te verwezenlijken door de communicatie en geldstromen vanuit het bestuur te coördineren. Ik ga nu mijn derde jaar van de mijn Bachelor Media Writing in aan de University of Greenwich in Londen. Ik zal dit jaar de clubs coördineren en ben nu dan ook hard bezig met alle clubs te motiveren om hun eerste evenement te organiseren. Daarnaast ben ik aan het onderzoeken welke steden potentieel hebben om een club te starten. Nederlandse Wereldwijde Studenten is momenteel vooral groot in Europa dus ik zal dit jaar dan ook proberen om meer clubs op te starten buiten Europa en om NWS dus ook echt ‘wereldwijd’ te maken! E-mail: clubs@wereldwijdestudenten.nllisa 1

 

Woudina Speldenbrink – Partners & Penningmeester

Mijn naam is Woudina Speldenbrink en ik studeer de master Civiel Recht aan de Universteit Leiden en de master Recht en Onderneming aan de Universiteit van Utrecht. In januari 2014 ga ik een half jaar studeren aan de Universiteit van Uppsala in Zweden. Als ik terug kom uit Zweden ben ik van plan een LL.M in Engeland te gaan volgen. Dit jaar neem ik de functie van Penningmeester en Partners op mij. Als bestuurslid Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën van NWS en dus het reilen en zeilen van de stichting op financieel gebied. Als bestuurslid Partners benader ik bedrijven voor een samenwerkingsverband met NWS. Mijn doel is om het aantal sponsoren dit jaar uit te breiden zodat de NWS-clubs nog meer interessante en leuke activiteiten kunnen organiseren. Ik kijk er naar om dit jaar mijn steentje aan de stichting bij te kunnen bijdragen en ik heb zin een geweldig jaar samen met de leden en mijn bestuursgenotenE-mail: partners@wereldwijdestudenten.nl

 

woudina