NWS zoekt nieuwe voorzitter 2021-2022!

Published on 06-03-2021 at 17:27

Ambitie om voorzitter van NWS te worden in 2021-2022? Solliciteer dan vóór 6 april!

Als voorzitter van NWS geef je leiding aan dé studentenvereniging van Nederlanders in het buitenland. Door het wekelijks voorzitten van vergaderingen, het coachen en ondersteunen van bestuursleden, en het opstellen van het beleidsplan geef je strategisch richting aan het bestuursteam. Daarnaast ben je het gezicht van NWS naar buiten toe en voer je besprekingen met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, verschillende journalisten, DUO, Nuffic en veel andere stakeholders. Het staat bovendien erg goed op je CV om voorzitter te zijn van het internationale bestuur van NWS!

Iets voor jou? Check hieronder de testimonial van de huidige voorzitter Floris: 

Belangrijk om te weten:

Interesse in de voorzittersfunctie 2021-2022?

Stuur een mail naar sollicitatie@wereldwijdestudenten.nl met je CV en motivatiebrief (max 1 A4). Dit kan tot uiterlijk 5 april 23.59.

Interesse in een andere bestuursfunctie? Je kunt vanaf 22 april reageren op de andere functies binnen het NWS-bestuur. Meer informatie over de sollicitatieperiode kun je hier vinden. Vragen voor de huidige voorzitter, of interesse in een Skype-gesprek om over de functie te spreken? Contacteer Floris Leijten op voorzitter@wereldwijdestudenten.nl.

Is het voorzitterschap iets voor jou? Check hieronder de testimonial van voorzitter Sharona (Bestuur ’19-’20):