Lustrum 2022: NWS bestaat 15 jaar, ben jij er ook bij?

Gepubliceerd op 02-07-2022 at 16:36

NWS bestaat 15 jaar! Kom jij ook naar ons Lustrum? 

In 2007, precies 15 jaar geleden, begon NWS als een kleine club voor Nederlandse studenten op de Universiteit van Oxford. Inmiddels is dit kleine groepje studenten uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk van meer dan 3000 leden en clubs verspreid over de hele wereld. Nederlandse Wereldwijde Studenten, dat al anderhalf decennia een belangrijke rol mag spelen bij het verbinden, voorlichten en vertegenwoordigen van alle Nederlandse studenten die een studie in het buitenland volgen, wordt nu zelf in het zonnetje gezet, op 23 juli.   

Het huidige bestuur nodigt jullie dan ook graag uit om het NWS-lustrum bij te wonen bij Molen De Ster in Utrecht. Je bent vanaf 16 uur van harte welkom voor een borrel, gevolgd door een BBQ en met als afsluiting een toost op de komende 15 jaar van NWS. 

Verder zullen wij op deze dag ook afscheid nemen van ons huidige bestuur, en zal het nieuwe bestuur aantreden. Naast speeches van onze afzwaaiende voorzitter Floris de Graaf en onze nieuwe voorzitter Dirk Lauret zal ook de nieuwe lichting Nederlandse studenten die voor hun studie naar het buitenland vertrekt, uitgezwaaid worden. 

Graag vragen wij je voor deze feestelijke dag aan te melden via de deze link (we vragen om €12,50 eigen bijdrage, maar hier krijg je wel een luxe BBQ en onbeperkt drinken voor). 

Tot op 23 juli!