NWS zoekt nieuwe voorzitter 2022-2023!

Gepubliceerd op 06-03-2022 at 17:27

Ambitie om voorzitter van NWS te worden in 2022-2023? Solliciteer dan vóór 2 april!

Als voorzitter van NWS geef je leiding aan het (internationale) bestuur van dé studentenvereniging van Nederlanders in het buitenland. Door het wekelijks voorzitten van vergaderingen, het coachen en ondersteunen van bestuursleden, en het opstellen van het beleidsplan geef je strategisch richting aan het bestuursteam.

Daarnaast ben je het gezicht van NWS naar buiten toe en voer je besprekingen met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, verschillende journalisten, DUO, Nuffic en veel andere stakeholders. Het staat bovendien erg goed op je CV!

Iets voor jou?

Belangrijk om van tevoren te weten:

Interesse in de voorzittersfunctie 2021-2022?

Stuur een mail naar sollicitatie@wereldwijdestudenten.nl met je CV en motivatiebrief (max 1 A4). Dit kan tot uiterlijk 2 april 23.59.

Interesse in een andere bestuursfunctie? Hou dan onze website en socials in de gaten waar wij binnenkort meer informatie over de sollicitatie periode en procedures hiervoor bekend zullen maken. Vragen voor de huidige voorzitter, of interesse in een Skype-gesprek om over de functie te spreken? Contacteer Floris de Graaf op voorzitter@wereldwijdestudenten.nl.

Is het voorzitterschap iets voor jou? Check hieronder de testimonial van voorzitter Sharona (Bestuur ’19-’20):