Solliciteer nu voor het NWS-Bestuur 2020-2021

Gepubliceerd op 05-04-2020 at 09:09

Nieuw bestuur NWS 2020-2021 gezocht!

Heb jij ervaring met studeren in het buitenland en wil jij je inzetten voor hét wereldwijde netwerk van Nederlandse studenten in het buitenland? Dan zoeken wij jou als parttime bestuurslid van NWS! Solliciteer vóór 21 mei 2020.

Het bestuur van NWS bestaat uit Nederlandse bachelor-, master-, en PhD-studenten die in verschillende landen wonen en hun studie of werk met een bestuursfunctie bij NWS combineren. Dit internationale bestuur werkt nauw samen via Skype, e-mail en komt samen op verschillende bestuursweekenden door het jaar heen. Ieder jaar worden er kandidaten gezocht die affiniteit met de doelgroep hebben om een nieuw bestuur te vormen.

Voor het academisch jaar 2020-2021 zoeken we enthousiaste kandidaten die samen de volgende functies zullen vervullen: Secretaris en Penningmeester, Belangenbehartiging, Partners, Clubs & Netwerk, Alumni, Voorlichting, PR, Events en IT. Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende functies of mail een van onze huidige bestuursleden.

Goed om te weten:

Interesse in een bestuursfunctie 2020-2021? Stuur dan vóór 21 mei een CV met een korte motivatiebrief (max. één A4) naar sollicitatie@wereldwijdestudenten.nl. Geef in je brief aan in welke functies je geïnteresseerd bent. Binnen enkele dagen sturen we je een ontvangstbevestiging. Online interviews voor de verschillende functies vinden eind mei /begin juni plaats. Het bestuur zal samengesteld worden door de nieuw verkozen Voorzitter en het huidige bestuur.